Vad tycker folk om rabattkanter

Att rabattkanter är väldigt populärt just nu, har nog inte undgått någon. Hur denna produkt kan förenkla vårt trädgårdsarbete, och göra så att vi slipper många timmar på alla fyra i trädgården är ju minst sagt imponerande. Rabattkanter är lite av en revolutionerande produkt för alla oss trädgårdsfantaster.

Rabattkanter har många fördelar

Fördelarna med rabattkanter är många och det är ju därför denna produkt har blivit så populär. Den förenklar ditt trädgårdsarbete med många timmar. Det tar några timmar att montera rabattkanten men det är ju tid som du sparar in snabbt. Bara det att man kan köra gräsklipparen över rabattkanten är ju nästa genialiskt. Hur många av oss har inte legat på alla fyra och trimmat gräskanter med allt från saxar till klumpiga häckklippare.

Alla Rabattkanter håller inte samma kvalité

Tänk på när du köper in din rabattkant att kontrollera vissa saker angående kvalitén på produkten.

Är rabattkanten böjbar?
Detta är ganska viktigt och kan hjälpa dig väsentligt mycket vid montering. Ska du avgränsa runt ett träd eller anlägga en rabatt med S-formad rabattkant så är det ju ett måste att rabattkanterna är böjbara!

Materialet som produkten är gjord av
Det finns tyvärr skrämmande många rabattkanter på marknaden som inte är miljövänliga. Gardens Edges rabattkanter är tillverkade av beständig UV-stabil plast. Kantstöden klarar mycket stora temperaturskillnader och är dessutom helt återvinningsbara.

Kontrollera alltid vilken garanti du får på produkten

Garden Edge lämnar 20 års garanti på materialfel och med ett mycket konkurrenskraftigt pris betalar sig investeringen snabbt. Med andra ord detta visar starkt på att produkten håller en mycket hög kvalité och har en lång livslängd. Det vill säga att du kan känna dig trygg med din investering.

Om du vill veta mer om denna produkten och läsa monteringsguider med mera, så vänligen klicka in på Garden Edges Hemsida.

 

Rabattkanter från Garden Edge håller gräset på mattan.

 

Läs mer om rabattkanter >>